nlc.hu
TV-sztárok

Így őrzi meg fittségét és egészségét Jakupcsek Gabriella

Majdnem belehalt a léböjtkúrába Jakupcsek Gabriella

A műsorvezető tisztítókúrákba évente kétszer belevág, egyik alkalommal azonban kórház lett a vége.

Jakupcsek Gabriella 59 évesen is karcsú, de ma már nem a jó alak, csakis a fittség érdekli. Bár kevesebbet sportol, mint régen, a heti 2 × 2 óra torna és a 3-5 kilométeres gyaloglás ma is megvan. Fogyókúrázni nem szokott, de különféle tisztítókúrákba évente kétszer biztosan belevág. Legyen az kandida- vagy léböjtkúra – írja a BEST magazin.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella állítja: azért nem hízott el soha, mert normálisan eszik és normálisan mozog (Forrás: YouTube / ATV Magyarország – videó)

„Hiszek benne, hogy időnként muszáj méregteleníteni, mert szebb lesz a bőr, meg egyszerűen könnyebben létezünk utána. De ebben is mindig körültekintően kell eljárni, mert én is csináltam már butaságot. Egy léböjtkúra kellős közepén elmentem lovagolni, leestem a lóról, és kórház lett a vége” – mesélte a sztármagazinnak. A tévés azóta sokkal jobban odafigyel, mikor mibe vág bele.

Jakupcsek Gabriella 59 évesen elégedett magával, a kinézetével, egyáltalán nem fél az öregedéstől. „Nagyon szeretek élni, és nagyon jó lenne még sokáig, jó minőségben élni. (…) Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni öregkoromban, és betegség, halál tudatával létezni, kiszolgáltatottá válni. Ez a legnagyobb félelmem” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Olvass még Jakupcsek Gabrielláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top