nlc.hu
TV-sztárok

Keleti Andrea őszinte vallomása a súlyáról

Keleti Andrea: „Nem bírtam a kövérkés, idősödő önmagamat”

A táncosnő már békében van önmagával.

Keleti Andrea az utóbbi pár évben sokat változott, jó pár pluszkilótól megszabadult és újra szeret tükörbe nézni. A tánciskola-tulajdonos figyel rá, hogy megtartsa a súlyát és a szépségápolásban is nagyon tudatos. Elárulta, sosem feküdne kés alá, mert fél, hogy elvesztené a vonásait. 

„Félnék, hogy eltűnnek a vonásaim, amihez elég lenne már egy szájfeltöltés is. Igazából nincs is mit tenni, mint elfogadni, hogy én sem leszek már fiatalabb… Ez nem azt jelenti, hogy ne vetnék be pár női praktikát. Az utóbbi években sokat dobott az önbizalmamon, hogy lefogytam. Nem bírtam a kövérkés, idősödő Andit” – magyarázta a BEST magazinnak. 

Arról is beszélt, hogy régebben a bő pulcsikat preferálta, ma már azonban szinte bármit felvesz. „Volt idő, hogy bő pulcsiba rejtettem magam, ezzel szemben most örömmel bújok szűk farmerbe, rövid sortba, de még fürdőruhába is! Hősiesen tartom a súlyomat, már csak a ruhatáram miatt is. Ebben sok régi darabom is van.”

Bővebben a ma megjelent BEST magazinban olvashatsz Andiról:

Best magazin

Best magazin – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top