nlc.hu
TV-sztárok

Keleti Andrea a gazdasági válságról

Keleti Andrea a fia oktatásáról: „Egyszerűen tragikus, ami történik”

Összefognak a többi szülővel, de a gyerekek taníttatása nincs megoldva.

Keleti Andrea az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy ismét problémákkal küzd a tánciskolája. A Covid idején be kellett zárnia, most pedig kénytelen elküldeni néhány alkalmazottat a túlélés érdekében. 

Covid megy, gazdasági válság jön. Nem tudjuk még, hogy mi lesz. Most a baráti köreinkben azért nagyon sok változás van. Szállodák zárnak be, éttermek félve, rettegve néznek a jövő elé, úgyhogy nem nehéz soványnak maradni

– mondta a korábbi táncos, aki az oktatásra is kitért. Mint mondja, kevés a tanár, ezért magánórára kénytelen küldeni a gyerekét.

Keleti Andrea

Fotó: RTL

„Nem a tanárok és nem az iskola a hibás, hanem a kialakult körülmények. A gyerekek úgy mennek érettségire, hogy nem tanultak matekot. Hatványozni próbáltam tegnap a fiammal középfokon, most még nem annyira megy. Egyszerűen tragikus, ami van. Mindannyian kivagyunk. A gyerek bent ül az iskolában, ahol 8 órában nem csinál semmit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top