nlc.hu
TV-sztárok

Zdroba Patrikék már családot terveznek

Saját esküvőjéről is lelépne az X-Faktor sztárja: Zdroba Patrik és párja már szervezik a nagy napot

A szerelmesek már ruhapróbán is jártak.

Az X-Faktor egykori versenyzője, Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Bettina az RTL Reggeliben meséltek kapcsolatukról. Még nincs meg az esküvőjük pontos dátuma, de jövőre már mindenképpen szeretnének egybekelni. A szervezésbe már bele is vetették magukat, jövő héten lesz az első ruhapróbájuk, de már egy fotózáson letesztelték, hogyan mutatnak majd a nagy napon. 

Zdroba Patrik és Bettina

Zdroba Patrik és Bettina (Fotó: Instagram)

Patrik elmondta, általában nem kedveli a bulikat, és pár óra után a legtöbb esküvőt is megunja, így viccesen hozzátette, sajátjáról is ő távozik majd leghamarabb. „Nem bírom. Túl hosszú – mondta az esküvőkről az énekes. – A miénknél meg kell valahogy oldani, hogy ne legyen olyan hosszú. Én a buliról lelépő típus vagyok, nem szeretem a bulikat. A sajátomról nyilván nem fogok tudni, de lehet, arról nem is akarok.

A pár nagy lagzit tervez, több száz fős vendégsereggel. „Egyébként babát is nagyon szeretnénk, de azt már nagyon régóta” – mondta Patrik, Bettina pedig hozzátette, szeretné, ha esküvő után jönne össze a kicsi, de azt sem bánja, ha már azelőtt teherbe esik.

„Nagyon szeretnék egy kislányt” – szögezte le Patrik, aki lányos apukaként képzeli el magát. Már azt is eldöntötték, hogy ha kislányuk születik, Liának fogják hívni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top