nlc.hu
TV-sztárok

A Konyhafőnök: kiesett Gina

A Konyhafőnök: ő búcsúzott a versenytől a Középdöntő kapujában

Összeállt Sárközi Ákos középdöntős csapata is.

A Konyhafőnök Elődöntőjének utolsó főzésében a kékek vizsgafeladatot kaptak: az eddig tanultakat kellett alkalmazniuk egy vaddisznó combján, gerincén és bordáján. A zsűri döntése alapján az utolsó elődöntős kieső Szendrei Georgina (Gina) lett.

Gina A Konyhafőnökben

Gina számára véget ért A Konyhafőnök – Fotó: Sajtóklub

Nagyon büszke vagyok rád. Emlékszel, azok a tányérok, amiket hoztál először, nem volt semmi, de mégis láttam benned valamit, fejlődtél és nagyon büszke lehetsz magadra. Köszönöm szépen, hogy a csapatom tagja voltál” – mondta Ginának a mentora, Ákos séf.

Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak így összeállt a középdöntős mezőnye. A legjobb 12 versenyző  ezután csapatokban fog küzdeni pontokért a továbbjutásért.

A 6 kék és 6 piros versenyző a gasztro-reality újabb szakaszát kezdi meg a következő adásban. A tét napról napra nagyobb, a versenyzők ezzel pedig egy lépéssel közelebb kerültek A Konyhafőnök címhez és az ezzel járó 10 millió forinthoz.

Kiemelt kép: Sajtóklub

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top