nlc.hu
TV-sztárok

Pirner Alma 67 éves anyja bikiniben

Bikiniben pózol Pirner Alma 67 éves édesanyja, Jodie fantasztikusan néz ki

Pirner Alma nagyon büszke az édesanyjára.

Pirner Alma nemrég arról számolt be, hogy élete legstresszesebb időszaka volt, míg megszervezte a bahamai utazását. A fitneszedző a Fókuszban arról mesélt, hogy édesanyjához mennek ki egy hétre, aki a párjával öt évre a trópusi szigetre költözött egy munkalehetőség miatt.

Pirner Alma

Fotó: Instagram

„Ez volt életem legstresszesebb utazása, ha állíthatom, pedig 18 éves korom óta utazom, tehát rengeteget mentem a világ körül. Három hónapos munka volt az, hogy megszervezzük ezt az utat, gyerekkel, kutyával, olyan légitársasággal akik felengedik a kutyát a fedélzetre” – mondta Alma egy 18 órás utazás után. A minap egy képet is posztolt a partról, amelyen 67 éves édesanyját is megmutatta, aki fantasztikusan néz ki.

„Amikor azt hiszed, hogy menő vagy, mert sokat barnultál, aztán beállsz egy közös képre Anyukáddal… 4 hónapot sajnos 1 héttel nem tudtam behozni. De mondjuk nemcsak Anyu színe menő, hanem a forma is 67 évesen. A bikini body örök érvényű nála és itt most lehetne jönni a “biztos genetika meg a “könnyű neki” szöveggel, de ez sajnos nem ilyen egyszerű. Az egészségtudatossága életvitelszerű és végigsportolta az egész életét, akárcsak én. A test pedig meghálálja” – írta Instagram-bejegyzésében Alma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top