nlc.hu
TV-sztárok

Varga Patrik lett a 2022-es A Konyhafőnök győztese

Varga Patrik lett A Konyhafőnök győztese, erre költi a 10 millió forintos nyereményét

Csak poénból jelentkezett a műsorba Varga Patrik, aki végül a 2022-es A Konyhafőnök győztese lett.
Varga Patrik, miután megnyerte a 2022-es A Konyhafőnök című műsort

A háromórás főzést követően, a zsűri döntése alapján Sárközi Ákos versenyzője, Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és a 10 millió forint tulajdonosa.

A fináléban egykori középdöntős társak segítették Vajda Lucát és Varga Patrikot is. A piros csapat tagjai Maier Anikó és Frohner Fecó voltak, míg a kék séfkabátosnak Horváth Gergely és Tóth Simon nyújtott segítő kezet.

A zsűri is kapott segítséget: a jövő héten induló Mestercukrász műsorvezetője és zsűritagja, Liptai Claudia, egy legendás séf, Pesti István és A Konyhafőnök korábbi győztese, Bóza Roland voltak a kóstolók.

Így reagált Varga Patrik, amikor kiderült, hogy ő nyerte meg a műsort:

Varga Patrik a Blikknek azt mondta, csak poénból jelentkezett az RTL Klub műsorába, és nem gondolta volna, hogy ő lesz a befutó.

Az elején úgy álltam hozzá, hogy csak ne elsőnek essek ki, mert az nagyon ciki! Ugyan a versenyszellem az elejétől kezdve megvolt, de nem fantáziálgattam arról, milyen lenne nyerni. Ám amikor elérkezett a döntő hete, akkor fordult át valami bennem, azt gondoltam, ha már idáig eljutottam, bizony jó lenne nyerni.

A győztes – akinek a főztjén pár napja még kiakadt Sárközi Ákos – azt is elárulta, mire költi a 10 millió forintos nyereményét.

Élményeket szeretnék magamnak adni. Nagyon szeretek utazni, az igazi nagy szerelmem pedig a szikláról ugrás. A pénzből elmennék a legismertebb helyekre, ahol tökéletes sziklák vannak: ilyen például Görögország, de Portugália is a listán van, ott viszont inkább szörfözni szeretnék. Ezenfelül »tárgyakkal« lepném meg magamat, mondjuk egy új motorral

– árulta el Varga Patrik, aki a gasztronómia világában is el tudja képzelni a jövőjét.

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top