nlc.hu
TV-sztárok

Galla Miklós meztelen koncertjei

Teljesen meztelenül koncertezik Galla Miklós – szerinte a közönség hálás azért, mert levetkőzik

Még az alsónadrágját is ledobja.

Egy idő után az alsónadrágját is ledobja koncertjén Galla Miklós, szerinte ez mindössze annyit jelent, hogy ő „vállaltan exhibicionista”. A Fókusznak arról beszélt, hogy „sikítva ujjong a közönség” ilyenkor, és hálásak azért, hogy levetkőzik. Legutóbbi koncertjén azért akadtak olyanok, akik sokkot kaptak, és távoztak.

Galla Miklós

Galla Miklós pucéran a közönség előtt – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Tizenöt éves koromban is levetkőztem a takarító néni előtt. Akkor még nem voltam híres, nem tudtam színpadon vetkőzni. A bejárónő előtt levetkőztem” – árulta el a 63 éves humorista, zenész, aki mindig is ellenállhatatlan vágyat érzett a vetkőzésre.

 

Elmondása szerint fokozatosan jutott el a teljes pőreségig, vagy ahogy ő fogalmaz: a megvilágosodásig. Eleinte csak a hónaljszőrzetét mutogatta, majd rákapott a mellbimbó-villantásra is.

Én csak akkor vagyok hiteles előadóművész, ha nem csak énekelek, nem csak prózai humort adok elő, nem csak absztrakt festményeket hozok létre. Így teljes a Galla Miki-élmény, meztelennek kell lenni” – vallotta be a Karinthy-gyűrűs humorista, akinek csak jó tapasztalata van a közösséggel. “Soha, egyetlen ember nem sétált ki, hogy <nekem ez sok, túl meztelen>, soha ilyen nem volt” – állítja Galla, hozzátéve: a meztelenség a pozitivitást, az egészséget, a fiatalságot és a szeretetet szimbolizálja.

Olvass még Galla Miklósról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top