nlc.hu
Sztárok

Megkapta a Karinthy-gyűrűt Galla Miklós - fotó

Végre megkapta a Karinthy-gyűrűt Galla Miklós – fotó

A 24.hu jelen is volt, amikor végre felhúzhatta ujjára a gyűrűt a humorista.

December 29-én, szerdán a New York kávéházban Laár András egy haszonkölcsön-szerződéssel átadta Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrűjét. „Úgy fogom őrizni, ahogyan a Louvre őrzi a Mona Lisát. És olyan alkalmakkor fogom felvenni, ahol mint humorista jelenek meg” – nyilatkozta a 24.hu stábjának. Hozzátette, nagy megtiszteltetés számára, hogy Laár Andrástól veheti át a gyűrűt. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az MTVA odaígérte a Karinthy-gyűrűt Galla Miklósnak, azonban egy napvilágot látott felvétel miatt mégsem kapta meg az elismerést. A humorista úgy gondolta, ez nem volt jogos, és nyílt levélben fordult az MTVA-hoz, illetve Magyarország miniszterelnökéhez, Orbán Viktorhoz fordult segítségért.

Galla Miklós

Galla Miklós humorista 2012. szeptember 24-én (Fotó: MTI/Beliczay László)

A gyűrű végül Laár Andrásnak ítélték oda, aki sokáig a Holló Színházban együtt dolgozott Galla Miklóssal, ő pedig megígérte, hogy kollégája megkaphatja tőle a díjat. „Ha kapok egy gyűrűt azért, mert én humorista vagyok, akkor az a Mikinek köszönhető, mert mi együtt kezdtük, vagyis nélküle nem lenne. És ez viszont is igaz” – nyilatkozta Laár a gyűrű átadásakor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top