nlc.hu
Sztárok

Galla Miklós válaszolt Laár Andrásnak

Galla Miklós válaszolt Laár Andrásnak: „A gyűrűt végleg add nekem”

Galla Miklós nem nyugszik, amíg meg nem kapja a Karinthy-gyűrűt.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Laár Andrásé lett 2021-ben a Karinthy-gyűrű. Az elismerést tavaly Galla Miklós kapta, ám visszavonták, miután kompromittáló felvételek jelentek meg róla és többen is panaszkodtak a viselkedésére. Ezt azóta sem tudta feldolgozni a humorista, most pedig felszakadtak benne a sebek. 

Laártól a hirado.hu-nak adott interjújában megkérdezték, hol tartja majd a gyűrűt, mire azt válaszolta, nem ragaszkodik ahhoz, hogy a gyűrű fizikailag is a közelében legyen, felajánlja Galla Miklósnak hogy ha akarja, legyen nála, hordja ő. Erre válaszolt most Galla, egy hosszú posztban.

Kedves Andris! Nagyvonalú felajánlásodat köszönettel elfogadom. Ezzel a mélyen emberi, mérhetetlen tisztességről árulkodó gesztussal visszamenőleg is hitelesíted azokat a színházi esteket, amelyeket együtt hoztunk lére, és azokat a dalokat, melyeknek a zeneszerzője én vagyok, a szövegírójuk pedig Te. Ma is boldogan éneklem színpadon a Bár lennék súlylökőt éppúgy, mint a Mentők!-et és a Ha jegy nélkül utazolt. Közös szerzeményeinket.

Karinthyval nekem is gyerekkoromban kezdődött a kapcsolatom, mégpedig a Tanár úr, kéremmel. Olvastam. Neked köszönhetem, hogy humorista lettem, hiszen a Te zseniális verseidre épült az első est, amelyben konferansziéként kinőttem magam.

Egy kis igazítást azonban kérek: a gyűrűt végleg add nekem. Egyrészt öt hónapig hitegettek azzal, hogy megkapom, le is mérték hozzá az ujjamat, másrészt a gyűrű alapításakor azt fektették le az Alapító Atyák, hogy annak jár a Karinthy-gyűrű, aki a Rádiókabaré műsorában jól teljesít. Én az utóbbi négy évben szorgalmasan, tisztességesen és precízen dolgoztam a Rádiókabaréban. Ja, és folyamatosan. Veled ott – sajnálatomra – nem találkoztam.

Andriskám, soha, sehol nem meztelenkedtem nyilvánosan. Egy rágalmazó színészecske akar engem mindenáron lejáratni, vélhetően hamisított bizonyítékokkal. A tehetségtelenség bosszúja a tehetség ellen. De Andriskám, mi tehetségesek vagyunk! Mi, mind a ketten! Te meg én! Boruljunk egymás nyakába, és szépen add ide a Karinthy-gyűrűmet!

– írja Galla Miklós.

galla miklós karinthy-gyűrű

Galla Miklós reagált Laár felvetésére (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top