nlc.hu
TV-sztárok

Bezár az Unikornis Bisztró

Átmenetileg bezár Osváth Zsolt étterme, kiderültek az okok

Mérlegelt és döntött a digitális tartalomgyártó.

Osváth Zsolt videóban jelentette be, hogy egy évvel a megnyitás után bezárja az éttermét, az Unikornis Bisztrót – írja a Blikk. Párjával, Patrikkal közösen adta hírül ezt a megdöbbentő fejleményt a követőikkel. YouTube-csatornáján a vállalkozó, digitális tartalomgyártó elárulta az okokat.

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt az éttermében, az Unikornis Bisztróban – Fotó: Neményi Márton / nlc

Mint kiderült, a sok látogató miatt (több, mint 40 ezer embert szolgáltak eddig ki az étteremben) kényszerültek erre a lépésre. “Meg kellett hoznunk egy elég drasztikus döntést: bezárjuk az éttermet. (…) Próbáltunk renoválni napról napra, de egy idő után ezt már nem lehet. Ezért kell egy egész hétre, legalábbis 5 napra bezárnunk” – hangzott Osváthék bejelentése.

Osváth Zsolt nemrég az nlc-nek interjút is adott, amelyben többek között arról mesélt, milyen sok nehézséggel kellett megküzdenie az életében. A sok munka azonban meghozta a gyümölcsét: van egy hatalmas követőbázissal rendelkező Youtube-csatornája, egy gyönyörű étterme, valamint szerepel a Forbes 30/30-as (“30 sikeres magyar 30 alatt”) listáján.

Olvass még Osváth Zsoltról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top