nlc.hu
TV-sztárok
Ezért válik Balogh Anna és férje

Lehet, mégis meg tudja menteni a házasságát A Keresztanyu sztárja, Balogh Anna

A színésznő azt sem tartja kizártnak, hogy végül újra egymásra találnak férjével.

A Keresztanyu sztárja, Balogh Anna pár napja jelentette be, hogy zátonyra futott a házassága. Közgazdász férjével, Istvánnal van egy közös kislányuk, Liza, akinek éppen most volt a hetedik születésnapja, amit még családként ünnepeltek együtt. 

Balogh Anna

Balogh Anna a Reggeliben

A színésznő az RTL Klub Reggeliben beszélt bővebben arról, mik voltak az okok, amik odáig vezettek, hogy a válás mellett döntöttek. 

„Nagyon nehéz arra koncentrálni, hogy meglegyen a MI időnk. Leadni a nagymamához a gyereket, és azt megadni, hogy elmenjünk wellnesselni, tehát nemcsak a szexuális intimitásra gondolok, hanem arra, hogy meglegyen a hétköznapokban a mindennapi mély, tartalmas beszélgetés. Ez rendkívül fontos. Ha ez nincs meg, elkezdenek a felek eltávolodni egymástól. Erre most jöttünk rá. Elkezdtünk újra mélyebben beszélgetni, hogy mik is lehettek az okok. Most éjszaka, hajnali kettőig beszélgettem a férjemmel. Nagyon sokat beszélgettünk a párkapcsolatunkról. Szó volt róla, hogy mi legyen, de egyelőre még mindig a válásnál tartunk” – mondta a színésznő, aki azt gondolja, lehet, hogy ha megbocsátanának egymásnak, akár vissza is találhatnak egymáshoz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top