nlc.hu
TV-sztárok

Új műsorok és arcok a Spirit fm-en

Új műsorok és arcok a Spirit fm-en

Szeptember 19-én indul a Spirit FM 92.9 megújult őszi műsorstruktúrája.

Bennfentesek címmel kéthetente csütörtökön 19.00-kor jelentkezik a rádió új hírháttér műsora Schiffer Andrással, Vona Gáborral és Vogyerák Anikóval.  A Bohóc karmai közt néven hallható, új politikai-közéleti műsor, hétfőtől csütörtökig 15.00 és 17.00 között. A mikrofon mögött a Spirit FM ismert műsorvezetői ülnek: Czutor Zoltán, Szalai Szabolcs és Tasnádi András. A műsor egyik szerkesztője Pottyondy Edina lesz.

Nagykép – az élet dolgai földközelből és madártávlatból címmel Hont András és Németh Róbert aktuális híreket elemző műsora mutatkozik be pénteken 15.00-tól. Hétfőn 19.00-kor szakértők elemzik a hét legfontosabb témáját a Partvonal című műsorban. Keddenként 19 órától hallgató Jogos címmel a rádió első interaktív jogsegély műsora Csízi Ági műsorvezetővel, akihez jogi szakértők érkeznek.

Spirit fm csoportkép

Fotó: Spirit fm

További újdonság, hogy hamarosan elindul a spiritfm.hu, a megújult weboldala saját hírrovattal várja az érdeklődőket, ahol a rádióműsorokban elhangzott hírek, összefoglalók lesznek olvashatóak.

„A rádiós hallgatottsági mérés és a digitális megosztókról érkező adatok is azt jelzik, hogy a közönségünk főként a politikai, közéleti tartalmak iránt érdeklődik. Elemzők, szakértők, jelenlegi és egykori politikusok segítségével tárjuk fel a különböző közéleti folyamatokat, illetve azok hátterét” – árulta el Korvin Tibor, a rádió programigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top