nlc.hu
TV-sztárok

Gömöri András Máté csodás gyógyulása

Csodás gyógyulás: Gömöri András Máté elhagyta a gipszet és újra edz

Posztjában azt írta, megmondta, hogy októberben már újra színpadon állhat.

Gömöri András Máté augusztus végén számolt be róla, hogy műteni kellett a lábát: kifogott rajta a kavicsos út, amelyen a papucsával megcsúszott, kifordult a bokája, ami szilánkosra tört.

Gömöri András Máté

Fotó: Olajos Piroska

„Ez a harmincas dolog nem indul fényesen… Darabos külső bokatörés… És tudom, mire gondoltok, de nem… Nem edzésen történt… Probléma nélkül guggolok 200 kg felett, de a kavicsos út és a gumipapucs ezt hozta… Kifordult a lábam, és a szép nagy testem rápuffant a bokámra… Verseny off… Színház off… GAM off…” – írta akkor a színész, akinek a gyógyulásán az orvosok is csodálkoznak, hiszen már el is hagyhatta a gipszet és újra edzőterembe jár. 

„23 nappal a műtét után. 60-40 százalékban ugyan jobb lábra terhelek, de képes vagyok állni és részlegesen guggolni. Az első jóslat az volt, hogy talán októberben tudok majd állni… Gyógytorna, edzés, krémezés és figyelem! Tudatos mozgatás és foglalkozás. Igen, néha fáj és kellemetlen a nyújtás, de sokkal hamarabb képes vagy gyógyulni és gyógyítani magad, mint azt hinnéd… De csakis aktívan ezt is, nem pedig passzívan a csodát várva! Megmondtam! Októberben már színpadra állok és újra vas lesz a nyakamban… De nem úgy, mint a bokámban” – írja Instagram-posztjában Gömöri András Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top