nlc.hu
TV-sztárok

Két hónapos lett Nádai Anikó babája

„Mire megszokunk valamit, elkezdődik egy teljesen más időszak” – két hónapos lett Nádai Anikó gyermeke

Anikó és Péter minden munkát elosztanak.

Júliusban született meg Nádai Anikó és Hajmásy Péter közös gyermeke, Alex. Anikó azóta büszkén nyilatkozta, hogy kedvese mindenben kiveszi a részét a gyermek körül, bár így sem olyan könnyű az élet egy babával. 

Nádai Anikó

Nádai Anikó a Reggeliben

A műsorvezető nem sűrűn mutatja meg Alexet a közösségi oldalain, de ma a Reggeliben elmesélte, hogyan érzik magukat. 

Minden a legnagyobb rendben, most már elmúlt két hónapos, igyekszünk rendszert kialakítani. Nem sokat alszunk még mindig, de egyre jobb. Az van, hogy mire megszokunk valamit, elkezdődik egy teljesen más időszak, tehát igazából nem szabad megszokni semmit. Kezdett már egész jó lenni, éjszakánként egyszer ébredt, de megkapta a két hónapos oltását és mostanában kicsit nyugtalan. Lehet, az időjárás miatt, bármi más miatt, a pocakja fáj… igazából barkochbázunk folyamatosan. Alapjáraton az a típusú lány vagyok, aki bárhol bármennyit tud aludni, ezért megbeszéltük Petivel, hogy ha ő alszik, alszunk mi is, de ő nem alszik. Így nehéz” – mondta a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top