nlc.hu
TV-sztárok

Kudlik Júlia meglepő vallomása

Kudlik Júlia: „Nem hiányzik a tévé és a rivaldafény, és nem is szeretnék már visszatérni”

Kudlik Júliának már nem hiányzik a rivaldafény.

Kudlik Júlia visszavonulása és férje elvesztése óta nagyon ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, de most a Blikknek mesélt mindennapjairól.

A tévés legendát húsz éve nem láthatunk már képernyőn, ám ő ezt egyáltalán nem sajnálja. Bár szerette a munkáját, nem bánja, hogy maga mögött hagyta ezeket az éveket.

„Nem hiányzik a tévé és a rivaldafény, és nem is szeretnék már visszatérni. Élvezem azt, hogy visszavonultan élhetek. Engem egyébként az utcán nem szoktak megismerni az emberek, de nem is bánom. Én ezzel soha nem foglalkoztam. Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más” – mondta a Delta egykori háziasszonya, aki sokat jótékonykodik, valamint szívügyének tekinti a népzene és a népművészet ápolását. Elmondása szerint ez tartja őt fiatalon.

„A korra csak egy évszámként tekintek. Az idő megráncosíthatja a bőrt, de az érdeklődés elvesztése számít igazán, mert ha az nincs, az a lelket is megráncosíthatja. Én pedig nagyon figyelek arra, hogy a lelkem fiatalságát megtartsam. Megengedhetem már magamnak azt a luxust, hogy azt csinálhatok és vállalhatok el, amit akarok, és amiben valóban örömömet lelem.”

Kudlik Júlia

Kudlik Júlia, a Magyar Televízió Örökös Tagja a Szvorák Katalin Kossuth-díjas énekművésszel közös Várakozás – dalok és gondolatok című lemezbemutató koncertjén a Budapest-Fasori evangélikus templomban 2015. december 19-én (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top