nlc.hu
TV-sztárok

Róka Adrienne visszatér Instagramra

„Szabadabbnak éreztem magam” – Róka Adrienne másfél év után visszatér a közösségi oldalakra

Csak egy kis időre szól a visszatérés.

Kabát Péter kedvese, Róka Adrienne másfél éve tűnt el a közösségimédia-felületekről. Egyesek azt pletykálták, a kapcsolatuk is véget ért, mivel nem voltak közös fotók, de az exfocista nemrég elmagyarázta, Adri kérését tartja tiszteletben, miszerint nem szeretne szerepelni. 

Róka Adrienne

Róka Adrienne a Reggeliben

Pedig korábban maga Adri vallotta be, hogy besokallt a stressztől, amit az állandó posztolási kényszer okozott neki és azt sem bánta, hogy több millió forinttól esett így el. Most viszont visszatér, de nem sok időre. Az okokról az RTL Klub Reggeliben mesélt. 

„Rengeteg időmet elvette az instagramozás. Most is, amikor megcsináltam a videót a visszatérésemre, arra is egy napom ráment. Ebben a másfél évben mindenre volt időm és nem volt megfelelési kényszer, szabadabbnak éreztem magam. Most feszült is voltam, hogy újra instáznom kell. Körülbelül egy hét, míg maradok, utána megint befejezem” – mesélte Adri, aki egy tévéműsor miatt tért csak vissza az online térbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top