nlc.hu
TV-sztárok

Galambos Lajos a házasságról

Galambos Lajos: „Házasság nélkül is lehet boldogan élni”

Ma már másképp gondolkozik a házasságról, mint annak idején.

Galambos Lajos és volt felesége, Boglárka sokáig próbálták megmenteni a házasságukat, de végül nem sikerült. A zenész korábban azt nyilatkozta, hogy továbbra is jó a viszonyuk. Lagzi Lajcsinak azóta már volt egy párkapcsolata, ám nem alakult túl jól, pár hónappal ezelőtt szakítottak. A story.hu készített vele egy kisebb interjút, amiben a házasság fontosságára is kitér.

Galambos Lajos

Fotó: TV2

Fontos dolog az életünkben (a házasság), amíg jól működik. Ha azonban ez már nem a mindennapi örömök része, akkor kell venni a bátorságot és kell tudni dönteni. Házasság nélkül is lehet boldogan élni

– mondta el a lapnak. Arról is beszélt, hogy milyen jó a viszonya a gyerekeivel. „Nemhogy kevesebb, hanem azt mondom, sokkal több a dolgom velük. Amíg kicsik voltak, egészen más minőségű kapcsolat volt köztünk, mostanra igazi barátok lettünk, és esténként élménydús eszmecseréket folytatunk” – részletezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top