nlc.hu
TV-sztárok

Klippremier az nlc-n: Csonka András - Ding-Dong 2

Klippremier: az nlc-n debütál Csonka András új dala, a Ding-Dong 2

21 évvel ezelőtt adta elő először Csonka András a Ding-Dong című számot, ami vírusként terjedt az országban. Rengeteg buliban játszották, arról nem is beszélve, hogy a színész fellépésein már az első perctől kezdve ezt a dalt követelte a közönség.

Több mint két évtizeddel később úgy döntött, készít egy második részt is a slágernek. „Úgy voltam vele, ha filmből vagy könyvből lehet második rész, miért ne lehetne egy zeneszámnak folytatása? Tudom, ez nem megszokott, de remélem, hogy ez is hasonlóan nagy sikert arat, mint annak idején az első rész” – kezdte az nlc-nek Csonka András, aki a dal készítésének folyamatairól is beszámolt.

Csonka András

Fotó: Csonka András

„Rácz Lacival karoltuk fel az ügyet, ő pedig összehozott Csicsák Norbival. Elkezdtünk beszélgetni, mindketten megosztottuk az elképzelésünket és hamar megtaláltuk a közös pontot. Küldött egy zenei ötletet, ami rögtön megtetszett, innen indult a munka. A szöveget Duba Gábor írta. Szerettem volna, ha boldogságot, pozitív érzéseket sugároz a dal, hiszen most van éppen elég gond a világban, ez a nóta pedig talán kicsit kizökkenti a mindennapokból a hallgatóját.”

Bár tényleg elképesztő sikere volt az első résznek, a közönség nem követelt folytatást, hiszen ez tényleg nem egy megszokott dolog. „Szerintem nekik eszébe sem jutott, hogy legyen második rész, mert ilyen még nem volt. Ez egy izgalmas vállalkozás, ugyanis attól, hogy valaki szereti az elsőt, nem biztos, hogy ez is a kedvence lesz. Megosztottam már pár részletet a közösségi oldalaimra, jók a visszajelzések, remélem, hogy egészben is szeretni fogják majd a dalt, de nem feszülök rá. Amiatt is kockázatos ez a zene, mert ez most született, nem utalhatok egy korábbi sikerre, ráadásul ez csakis hozzám kötődik, hiszen nem feldolgozás. Nagyon izgulok, úgy tűnik, ezt a fajta izgalmat már sosem fogom levetkőzni” – mondja a színész-énekes, aki már 25 éve a szakmában van.

ding-dong 2 forgatás

A Ding-Dong 2 klipjének forgatásán

„Talán valamit jól csinálok, hiszen még mindig szem előtt vagyok, nem tűntem el. Az életem mindig is egy furcsa hármas egységben működött: a Família kft.-vel kezdődött a színészet, ami óriásit dobott a karrieremen, ezáltal ismertek meg az emberek, majd jött a zenei lét és később a műsorvezetés. Utóbbi hol felbukkan, hol eltűnik, de a másik kettő folyamatosan jelen van az életemben. Sok minden történt az elmúlt 25 évben, de azt gondolom, hogy én nem változtam sokat, ugyanaz az ember vagyok, mint a karrierem elején. Sajnos a mai napig naiv vagyok, és sokszor elszörnyedek, hogy mi történik körülöttem. A társadalmi változások megdöbbentenek, a sok frusztrált embertől pedig elképedek. A Covid alatt reméltem, hogy jó irányba változik majd az emberiség, de talán még rosszabb lett a helyzet. Ettől függetlenül hiszem, hogy mindenkinek az életében van olyan örömforrás, amibe lehet kapaszkodni: legyen ez egy barát, egy párkapcsolat, egy jó munkahely. Oprah Winfrey-nek adok igazat: reggel, amikor felkel, az az első szava, hogy köszönöm. Mindannyiunknak meg kell tölteni tartalommal ezt szót, hiszen sokszor a legapróbb dolgokért is elfelejtünk hálásnak lenni” – vallja az énekes.

8 órakor már hallgathatod is Csonka András új slágerét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top