nlc.hu
TV-sztárok

Szorcsik Viki szerint Vajtó Lajos a feszültségforrás

Farm VIP: Szorcsik Viki szerint Vajtó Lajos okozza a folyamatos feszültséget

A színésznő most újabb férfi csapattársát vette elő.

A minap Szorcsik Viki és Mischinger Péter veszekedésétől volt hangos a Farm VIP parasztháza, majd úgy gondolták, jobb, ha ezt egy párbaj keretein belül tisztázzák: végül a sportoló maradt alul, távoznia kellett a versenyből. „Szorcsik Vikivel nem szeretnék többé egy levegőt szívni a történtek után”jelentette ki Mischinger Péter, miután elhagyta a helyszínt.

Szorcsik Viki

Fotó: TV2

A színésznő most újabb férfi csapattársát vette elő: szerinte igazából Vajtó Lajos kelti a feszültséget. „Lajos hozzáállása olyanfajta, amit nagyon-nagyon nehéz úgy lekezelni, hogy mellette megőrizzük a saját énünket. Mint hogyha a katonaságban lennék, ahol nincs helye a poénkodásnak, a pihenésnek, az énidőnek, a gondolkodásnak, hanem menjünk, menjünk, menjünk, csináljuk, csináljuk, csináljuk! Ettől én olyan szinten be tudok feszülni, mert tudom, hogy kész leszünk, de ha valaki szisztematikusan nyomja mindig ugyanezt, az engem nem előre visz, hanem hátra” – mondta Szorcsik Viki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top