nlc.hu
TV-sztárok

Nagy Feró a benzinárakról

Nagy Feró: „Drágább lesz az üzemanyag, de eddig is drága volt”

Azt mondja, most végre minden a helyére kerül.

Több kormányközeli előadó is megszólalt az üzemanyagárakkal kapcsolatos döntés miatt. Pataky Attila szerint komoly összefüggéseket kell látni az uniós szankciók és a kormány negatív színben történő feltüntetése mögött – írja a 24.hu. Az énekes után a Beatrice frontembere, Nagy Feró is megszólalt.

Nagy Feró

Fotó: RTL

„Drágább lesz az üzemanyag, de volt eddig is drága. Hozzászoktam, most végre helyükre kerülnek a dolgok. Legyen annyi az ára, amennyi kell, hogy legyen, mi pedig spóroljunk úgy, ahogy az EU diktálja” – mondta Feró a Ripostnak. 

Kedden este 22.30 óra után nem sokkal rendkívüli kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója. Gulyás bejelentette: a Mol arról tájékoztatta a kormányt, hogy import nélkül nem tudja biztosítani az ország üzemanyag-ellátását, ezért a kormány a Mol javaslatára megszünteti a 480 forintos benzinárstopot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top