nlc.hu
TV-sztárok

Reagált a vádakra Szorcsik Viki

Szorcsik Viki: „Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek”

Üzent a kommentelőknek a Farm VIP sztárja.

Kiverte a biztosítékot a nézők körében Szorcsik Viki és Mischinger Peti vitája a Farm VIP-ben. Az exatlonos már elmondta a véleményét a történtekről, most pedig a színésznő reagált a vádakra. Szorcsik Viki úgy érzi, folyamatosan védekeznie kell olyan dolgokért, amik sosem voltak igazak.

Szorcsik Viki,

Szorcsik Viki állítja, lejáratják a sajtóban – Fotó: Sajtószoba

Frusztráltak a kommentelők. Sokan alig várják, hogy kitöltsék a naponta felgyülemlett haragot, adott esetben egy számukra idegen emberen. Ennek estem most én is áldozatául. Akik engem pocskondiáznak, soha nem léptek még ki a komfortzónájukból. Nem kell mindent elhinni, amit látnak a képernyőn! Végül is húzó arca lettem a Farm VIP műsornak, lehet cincálni és szétszedni” – nyilatkozta a Borsnak Szorcsik Viki, hozzátéve: “Szókimondó vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy gonosz rossz ember lennék.”

Állítja, Mischinger Péterrel nem haragszanak egymásra. Szerinte csak a legérdekesebb és legintrikálóbb jeleneteket vágták össze a Farm VIP napi adásaira. 

Engedtessen meg, hogy én is elmondhassam a véleményem az engem ért vádak után! Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek, csak azt nem nagyon látják a nézők, mert a háttérben, alattomosan, sutyorogva keverték a kártyát. (…) Nekem tiszta a lelkiismeretem” – jelentette ki Szorcsik Viki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top