nlc.hu
TV-sztárok

Lola akkor és most

Kamasz lányból magabiztos 34 éves nő lett Lola

Hol van már a kislány, aki a Házibuli zenéjével, egyfajta magyar Lolitaként robbant be a köztudatba?!

Korsós Judit, vagy ahogyan a legtöbben ismerjük, Lola 2005-ben került fel a magyar zenei élet palettájára, amikor is az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjében indult Szerelem című dalával, az ötödik helyen végzett. Mindössze 16 éves volt ekkor, de nyilvánvaló volt, hogy nem egy egyslágeres popsztár született. Egy évvel később már neki ítélték oda az év énekesnőjének járó VIVA Comet-díjat.

Lola 2019-ben

A VIVA Comet-en 2009-ben (Fotó: Centrál Fotóarchívum/Szabolcs László)

A következő években ő lett a fiatalok egyik legkedveltebb előadója, széles műfaji skálán kipróbálta magát, és több nagylemeze is megjelent. Emellett a szerelem is rátalált, először Baronits Gábor, majd később Brash Bence lett a párja, de mindkét kapcsolat szakítással végződött. 

Lola 19 évesen

Lola stílusa sokat változott az elmúlt évek során, itt 19 éves volt (Fotó: Centrál Fotóarchívum/Gálos Mihály Samu)

Lola időközben felnőtt, 2013-ban egy interjúban úgy nyilatkozott: „Húszévesen úgy éreztem, enyém a világ, már nem vagyok tinilány, és mindenáron bizonyítani akartam a nőiességem. Mára azonban beláttam, hogy öt év még szükséges volt ahhoz, hogy felnőjek, és felelősségteljes döntéseket hozzak. Céltudatos, komoly nővé értem, a magam ura vagyok, és ezt senkinek nem kell bizonyítanom.” Divattervezőként részt vett a Sugarbird kollekciójának megtervezésében, de emellett folytatta zenei pályafutását is, 2016-ban pedig Markó Robi oldalán tűnt fel a Nagy Duettben.  

Lola 2013-ban

2013-ban teljesen új külsőre váltott (Fotó: Centrál Fotóarchívum/Rozmanitz Gábor)

2017-ben ő lett az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának a műsorvezetője. 2019-ben megkapta az Eurovízió kísérőműsorának egyik műsorvezetői posztját – ahol aztán 2020-ban és 2021-ben is láthattuk –, és még szintén ebben az évben elindult a Lola kicsi konyhája címen futó főzőműsora is – konyhai tudását egyébként A Konyhafőnök VIP második évadában bizonyította, ahol a középdöntőig jutott. 

Időközben ismét beköszöntött az életébe a szerelem, párjával eljegyezték egymást, ám a dolgok nem úgy alakultak, ahogy várták. Először csak elhalasztották az esküvőt, később viszont külön utakon folytatták. A Micsoda nők! adásából kiderült, hogy miért döntöttek így: „Jött egy harmadik. Nem azt mondom, hogy olyan klasszikusan hűtlenség történt. De azt gondolom, hogy ha valaki a napjának az apró-cseprő dolgait mással beszéli meg, és nem érzi, hogy ez probléma, az nem korrekt. Ez annyira gyerekes dolog. Zavart, ezért szóltam, de nem változott. Ők azóta együtt is vannak” – mesélte a műsorban. 

Lola: A Nagy Duett - Sztárpárok 2016

A Nagy Duettben Markó Robi oldalán indult, immár ismét barnán (Fotó: TV2 / Nánási Pál)

Az énekesnő 2020-ban, a pandémia kellős közepén a Szerencse Szombathoz igazolt, Mák Katát váltotta, aki szülési szabadságra ment, így újabb műsorvezetői kihívással nézhetett szembe. Lola a járvány alatt a szabadidejét főleg sportolással töltötte, ami a mai napig meghatározó az életében. Nyáron az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt arról, hogyan kapott rá a boksz ízére a pszichológusa tanácsára. „Amikor elkezdtem bokszolni, volt, aki azt mondta, hogy ez mennyire agresszív és férfias leszel tőle, és mi történik a testeddel – kezdte az énekesnő. – Egyébként izmosodtam és fogytam nagyon sokat. Ha egy ilyen sportot választasz, akkor az a mentális képességeidet összerakja és annyira tudsz majd koncentrálni. Határozott leszel, szervezett leszel. Nekem ez kellett. Engem egyébként a pszichológusom küldött el bokszolni. Azt mondta, az a sok-sok elfojtott düh, ami mindenkiben megvan, a stressz, azt csapkodjuk ki. Háromszor, négyszer járok hetente és nagyon élvezem.” 

Thor Szerelem és Menydörgés című amerikai film premier

Lola a Thor: Szerelem és Menydörgés című film premierjén 2022-ben (Fotó: Schumy Csaba)

Magánéletéről talán a korábbiak miatt nem nagyon nyilatkozik, de az biztos, hogy kutyája, Mochi hűséges társa a mindennapokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top