nlc.hu
TV-sztárok

Görgényi Fruzsina összeomlott a Farm VIP-ben

„Csak azt nem akarom, hogy utáljatok” – Görgényi Fruzsina összeomlott a Farm VIP-ben

Hiába biztosították a többiek, hogy erről szó sincs.

A tegnap esti Farm VIP epizódban a játékosoknak szavazniuk kellett, hogy kit tartanak a hierarchia legalján és arról is, kivel a legnehezebb együtt dolgozniuk. Utóbbinál a legtöbb szavazat Szorcsik Vikire esett, akinek többekkel is volt már konfliktusa, előbbinél pedig Görgényi Fruzsina kapta a legtöbb voksot. 

Görgényi Fruzsian

Görgényi Fruzsina

Viki felkérdezte társait, miért gondolják úgy, nehéz lenne vele együtt dolgozni, de nem kapott választ, utána Fruzsina is méltatlankodott a többieknek. 

„Hadd kérdezzek valamit! Nem számon kérni akarok senkit, én inkább előre szeretnék gondolkodni, hogy mi az, amit jobban tudnék csinálni?” – kérdezte Görgényi, mire azt felelték, hogy a színésznő kedves indoklásai megúszósnak tűnnek, emiatt pedig nem tartják őt őszintének. Erre még megpróbált reagálni, de a mondatát már nem tudta befejezni, mert sírásban tört ki. – Csak azt nem akarom, hogy utáljatok, hogy azt higgyétek…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top