nlc.hu
TV-sztárok

Görgényi Fruzsi a farmlétről

Farm VIP: „Már nem tudok és nem is akarok csendben maradni” – Görgényi Fruzsi reagált az elmúlt napok történéseire

A színésznő úgy döntött, beszél az érzéseiről – először az nlc-nek.

Görgényi Fruzsit sok kritika érte a TV2 Farm VIP kezdete óta, ám ez inkább különböző cikkekben és a játékostársak által mutatkozik meg. A nézők és a kommentelők ugyanis a színésznő mellett állnak: azt mondja, soha nem kapott még ennyi pozitív üzenetet, mint a műsor kezdete óta és ezért végtelenül hálás. Nem szabad azonban elmenni amellett, hogy jó ideig tűrte a róla megjelent, sokszor degradáló cikkeket, ám most tiszta vizet önt a pohárba és őszintén mesélt érzéseiről az nlc-nek.

Görgényi Fruzsi Farm VIP

Fotó: TV2

„A műsor kezdete óta csendben voltam, nem akartam belemenni celebharcokba és mosdatni sem szerettem volna magam. Hozzáteszem, utólag úgy látom, nincs is miért. A tegnapi adás után azonban nem tudok és nem is akarok csendben maradni. Amikor bent voltam, napokig úgy éreztem, hogy nagy baj van velem, az is eszembe jutott, hogy rossz ember vagyok és rosszul neveltek a szüleim. Teljesen eltorzult az önképem és csak most, kívülről látom, hogy nem éreztem jól. Mióta tart a műsor, gyakorlatilag felrobbant az Instagramom, annyi pozitív üzenetet kapok nap mint nap, mint még soha. Talán ez mutatja a legjobban, hogy mégsem vagyok rossz ember. Hosszú leveleket kapok szakemberektől, pszichológusoktól, de fiatal, iskolás lányoktól is. Ezúton szeretném megköszönni a sok biztatást, mert tényleg személyiségromboló hatású volt, ami a műsorban történt velem” – kezdte Fruzsi. Hozzátette, a cikkek és a szalagcímek zavarják a legjobban, ugyanis úgy érzi, ezek miatt elítélik olyanok, akik nem nézik a műsort, csak az újságokat olvassák.

A legjobban a cikkek és azoknak is a címei bántanak. Olyan mondatokat idéznek a szereplőktől, amiket tőlem sosem tudnának, hiszen én nem mondok másokra rosszat, nem gonoszkodok az emberekkel, nem káromkodok. A műsor során sem mocskolódtam, nem rágalmaztam senki. Rosszulesik, ami történt velem az elmúlt hetekben és már nem tudok emellett szó nélkül elmenni, de nem vagyok hajlandó lesüllyedni egy bizonyos szint alá. Hihetetlen egyébként, hogy milyen üzeneteket kapok! Gyerekek írnak nekem, akiket az iskolában bántalmaznak. Leírják részletesen, hogy mi történt velük és hasonló dolgokkal küzdenek, mint én a műsor alatt. Együttérzek velük és próbálok nekik segíteni. Még nem tudom, hogy ezt milyen formában lenne a legjobb megtenni, de rajta vagyok.

Öröm az ürömben, hogy a vele történtekkel fel tudja hívni a figyelmet a bántalmazás jelenségére. „Nagyon fontos, hogy erről beszéljenek a felnőttek és a gyerekek is. Remélem, hogy ha valaki kinyitja a száját és végre beszél a problémáról, akkor lesz olyan, aki meghallgatja és segít is neki. Sokkal többet kéne foglalkozni a bullyinggal, mert sajnos az élet összes területén jelen van. Sokszor olyan emberek életében is, akiről nem is gondolnánk” – mondja a színésznő, aki azt is elárulta, egyedül Szarvas Andi volt az, aki meghallgatta a farmlét alatt, ő tartotta benne a lelket.

Fruzsi egy békés, nyugodt embernek írja le magát. „Biztos vagyok benne, hogy azért bántottak engem, mert tudták, hogy nem támadok vissza, hiszen nem vagyok egy agresszív jellem. Tudható volt, hogy én nem fogok senki fejéhez vágni gonosz dolgokat, mert nem vagyok ilyen ember.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top