nlc.hu
TV-sztárok

Közös dallal készül Kulcsár Edina és G.w.M

Közös dallal készül Kulcsár Edina és G.w.M

Alig várják, hogy mindenki hallja első közös dalukat, ami épp Edina szülinapján jelenik meg.

Kulcsár Edina hónapokkal ezelőtt adta ki első dalát, amelynek G.w.M volt a producere. Mint kiderült, így ismerték meg egymást és a sok beszélgetés egyre csak elmélyítette a kapcsolatukat, míg végül többet kezdtek érezni egymás iránt. Januárban bejelentették, hogy egy párt alkotnak, éppen azután, hogy az egykori szépségkirálynő megosztotta a válása tényét a nyilvánossággal.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: Birton Szabolcs

Azóta kiderült, hogy babát vár Kulcsár Edina, pár hónap múlva megszületik a pici. A háttérben azonban egy közös dalon dolgoztak, amit már régóta kérnek tőlük a rajongók – nemsokára megjelenik az alkotás.

„Még 3 nap és megjelenik a Boldogság. Valamiért soha nem várom annyira a születésnapom, de most szándékosan úgy alakítottuk, hogy legyen miért várni. Jobban szeretek adni, mint kapni és valahogy azt érzem, hogy ezt a számot nagyon fogjátok szeretni, ezért is fog a születésnapomon debütálni. Remélem várjátok!” – írta Instagram-oldalán az influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top