nlc.hu
TV-sztárok

2022 legnagyobb visszavonulói

„Egyszerűen össze kell kapjam magam” – 2022 legnagyobb visszavonulói

Sztárok, akik ideiglenesen a nyugalmat, családot és a pihenést (vagy legalábbis kevesebb munkát) választották ebben az évben.

A következő magyar hírességek idén úgy döntöttek, hogy több időt szentelnek a családjukra a következő hónapokban.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdinak az év elején születtek meg hármas ikrei. Az énekesnő októberben jelentette be, hogy pár hónapra visszavonul, a családjára koncentrál.

2022 nagy visszavonulói

Fotó: Nagy Zoltán/solwee

„Nyáron volt olyan, hogy akár egy hétvégén két napot – persze, nem teljeset, hanem úgy hat órát – voltam távol a gyerekektől, de ezt nehezen éltem meg fizikálisan és érzelmi szempontból is. Éppen ezért a szuperkoncert után számomra megint egy óriási szünet következik, csak a gyerekekkel leszek egészen a februári Arénáig… Most így, ebben a formában, az életem nem arról szól, hogy pihenjek, három kisgyerekkel nem tudsz pihenni. Mindig történik valami: míg az egyik alszik, a másik megébred, a harmadikat már kivittem, de már be kell hozni. Ez az időszak nem a pihenésről szól, de mi ezt szerettük volna, készültünk rá. Egyszerűen össze kell kapjam magam, élem a napokat, megélem a pillanatokat, és majd pihenek, ha ötévesek lesznek” – mondta viccelődve Rúzsa Magdi.

Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt júniusban jelentette be, hogy visszavonul a színészettől, és Olaszországban kezd új életet a családjával.

2022 nagy visszavonulói

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

“Igazából ez egy szelektáció volt az agyamban. Számot kellett vetnem magammal, hogy mi is van még hátra az életemből. Közel 50 éves vagyok, több mint 30 éve vagyok a pályán, mint színházi ember. (…) Eljátszottam nagyon sok szerepet. (…) Nagyon sokat kaptam, de azt gondolom, hogy egy kapcsolat is el tud fáradni. Évek óta nem nagyon úgy éreztem már magam az Operettszínházban, ahogy valamilyen szinten megérdemeltem volna ennyi év után. És én azt gondoltam, hogy ha elfáradt ez az egész dolog, és nem tudnak úgy bennem gondolkodni, mint amilyen szívvel és amilyen erővel én gondolkodom a színházban és abban a fajta Thália oltárán letett eskünkben, akkor azt gondolom, nem érdemes. Nem fogom bizonygatni minden percben azt, hogy én hogy tudok énekelni, hogy tudok színészkedni, és milyen kollegiális vagyok esetleg egy munkafolyamat alatt. Azt gondolom, hogy milyen egy társulat, azt meghatározzák nagyon a személyek. (…) Azt gondolom, kell egy kis pihenő“ – vallotta be MÁZS a Mokkában.

Dombóvári István

Dombóvári István áprilisban döntött úgy, hogy pici pihenésre van szüksége.

“Negyvennégy lettem, na meg férj, aztán apa és utána majdnem megpusztultam. Mozgalmas évek voltak ezek. Most egy kicsit eltűnök. Igyekszem inspirációt gyűjteni, újratölteni a lelkem, nagygenerálozni a testem” – írta ki a közösségi oldalára Dombi.

2022 nagy visszavonulói

Fotó: Nagy Zoltán/solwee

Egy kicsit visszavonulok. Eddig úgy volt, hogy mire befejeztem egy turnét, már kész volt az új előadás, de most nincs. Úgyhogy egy picit örülök annak, ami eddig volt, és kicsit hátra kell dőlnöm. Igyekszem pihenni, feltöltődni. Most, hogy megint kinyílt a világ, lehet utazni, próbálok megélni új dolgokat és inspirációt gyűjteni. És remélhetőleg jövőre vissza fogok térni a 6. estemmel” – árulta el Dombóvári István.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top