nlc.hu
TV-sztárok

Legnagyobb celebhízások

Magyar celebek, akiknél többet mutat a mérleg, mint amikor megismertük őket

Nemcsak a nagy fogyássztorikról hallhattunk idén, hanem arról is, ahogy magyar celebek nyíltan mesélték, hogy bizony felszaladt rájuk egy-két plusz kiló.

Alee

Tari Ádám személyi edzőhöz jár heti háromszor. Alee, aki spártai edzést is csinál, mivel nagyon fontos számára, hogy megváltoztassa a testét. A test az első lépés a megfelelő egészséghez, mentálisan is – mesélte az RTL Reggelijében.

Celebek, akiknél többet mutat a mérleg

Fotó: RTL / Sajtóklub

A tavalyi győztes egy nagy újrakezdésként tekint erre az időszakra, amire szüksége is van, mert úgy érzi, elfecsérelte az elmúlt évet.

„Nem haladtam előrébb sem zeneileg, sem a magánéletemben” – magyarázta, és elmondta azt is, hogy a siker hatására rossz emberekkel vette körül magát, akik belekényszerítették bizonyos hibákba, és az újrakezdés első lépése az volt, hogy ezeket az embereket eltávolítsa az életéből. Az elmúlt évben brutális mennyiségű fellépése volt, sokszor akár heti hat alkalom, és bár rengeteg tapasztalatot szerzett, a jövőben inkább visszafogná magát: kevesebb, de nagyobb koncertet szeretne adni.

Manuel

Manuel saját bevallása szerint nem foglalkozott a testével az X-Faktor után, felszaladtak rá a kilók. A fiatal srác a 2019-es X-Faktor nagy felfedezettje volt, azóta is sokat dolgozik, számos dala megjelent már – a legtöbb egyből a felkapottak közé kerül. A sűrű program miatt sokszor evett gyorséttermekben és a sport is elmaradt, ezért a tehetségkutató után hamar felkúsztak rá a kilók.  Az énekes hamar észbe kapott, és elmondása szerint azóta már odafigyel az étkezésére, és elkezdett sportolni is.

Alee és Manuel az X-Faktroban Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Alee és Manuel az X-Faktorban (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Zdroba Patrik

Zdroba Patrik ugyancsak a 2019-es X-Faktor egyik döntőse volt. Patrik közben szerelmes lett, nemrég össze is költöztek a párjával, aki egyébként nagyon jól főz, így az x-faktoros az elmúlt másfél évben 15 kilót hízott.

Celebek, akiknél többet mutat a mérleg

Patrik és párja a Nyerő Párosban (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Az X-Faktorban voltam 62-63, de egyébként nagyon vékony is voltam, most meg 80 körül” – vallotta be Zdroba Patrik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top