nlc.hu
TV-sztárok

Shane Tusup csak előre megy

Shane Tusup: „2023-ban mindent másként fogok csinálni, remélem, jobban”

Nehéz időszakon van túl az úszóedző.

Shane Tusupnak csodálatosan indult a 2022-es éve. Februárban eljegyezte szerelmét, Szabó Zsófit és egy ideig úgy tűnt, minden rendben van. Majd májusban közösségi oldalaikon jelentették be, hogy felbontották az eljegyzést. A hírek szerint a szakításhoz, az úszóedző agresszív viselkedése vezetett. Bár sokáig reménykedtek követőik, hogy kibékülnek, ez végül nem történt meg. 

Shane Tusup

Shane Tusup (Fotó: Instagram)

Tusup most éppen az Egyesült Államokban tölti az ünnepi időszakot édesanyjánál, de a HOT! magazinnak őszintén beszélt az elmúlt évéről és a 2023-mas terveiről. 

Ebben az évben ismertem meg azokat a barátaimat, üzlettársaimat, akikkel most közösen építem a vállalkozásaimat. Elmondhatom, hogy végre otthonra leltem, egy olyan közösségre találtam, amellyel bárhová eljuthatunk, csak keményen kell dolgoznunk. Az én életem is, mint mindenki másé, csupa fent és lent. Idén is kerültem víz alá, amikor azt hittem, sosem jövök a felszínre, de aztán csak kikecmeregtem. Most meg csak úgy hasítok. Ahogy a sportban, úgy az életemben is szeretek szigorú szabályokhoz alkalmazkodni. 2023-ban mindent másként fogok csinálni: remélem, jobban és egyre jobban! Mondhatjuk úgy: megfogadom, hogy mindent megteszek, hogy a céljaimat elérjem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top