nlc.hu
TV-sztárok

Szulák Andrea és Frei Tamás összeházasodtak

Óriási titokra derült fény: Szulák Andrea és Frei Tamás összeházasodtak a 2000-es évek elején

Szulák Andrea egy műsor kedvéért házasodott össze Frei Tamással.

Szulák Andrea elárulta, Frei Tamással több van köztük, mint gondolnánk. Egy 2000-es évek elején forgatott televízióműsorban olyat tett Szulák Andrea és a műsorvezető társa, amelyről még mindig papírja van – írja a Blikk.

Akkoriban az Egyesült Államokban utazgattak, és sorra készültek a felvételek a tévéshow számára, amikor útba ejtették a legendás sivatagi szerencsejáték-oázist.

„Egy televíziós műsor kapcsán jártuk a világot, és egy szép napon kikötöttünk Las Vegasban. Az volt az egyik programunk, hogy elmentünk a Little White Chapelbe (esküvői kápolna – a szerk.), és összeházasodtunk Frei Tamással, amiről a mai napig papírom van – vallotta be Szulák Andrea, aki akkoriban így nézett ki.

A Las Vegasban köttetett ilyesfajta házasságokat a törvény és az egyház sem ismeri el. A színésznő ennek értelmében még mindig az eladósorban levő hölgyek táborát erősíti, hiszen élettársától, Gyarmati Gábortól 2015-ben végleg különváltak útjaik. Szulák Andrea azonban ma már nincs egyedül, de egyértelművé tette, hogy a párját nem kívánja megmutatni a nagy nyilvánosságnak.

Szulák Andrea

Szulák Andrea titka (Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top