nlc.hu
Sztárok

23 évvel ezelőtti fotón Szulák Andrea

23 évvel ezelőtti fotót mutatunk az 58 éves Szulák Andreáról

Szulák Andrea 58 évesen is kirobbanó formában van, nemrég kislányával pózolt címlapon.

Szulák Andrea 1964-ben született. Sokáig külföldön vendég tánczenész volt, majd bárénekesnő itthon. 1990-ben, a Neoton Família kettészakadása után ő lett az új Neoton énekesnője. 1994-ben az év énekesnőjének választották. Színházi karrierje 1998-ban indult be, az Operettszínház színpadán, a Hotel Menthollal.

Sokoldalúsága vitathatatlan, mivel számtalan műsort vezetett/vezet, és filmekben is láthatjuk, színházi szereplései mellett. Számos lemezzel és szólólemezzel büszkélkedik, melyek egytől egyig nagy sikerűek.

Szulák Andrea akkor és most

Szulák Andrea 1999-ben (Fotó: Fábián Olga/solwee)

Gyarmati Gábortól 2007. április 26-án kislánya született, Rozina. 2015-ben végleg különváltak útjaik élettársával, akivel több, mint 10 évig éltek együtt. 

„Ezúton tudatom mindenkivel, hogy az életközösségem Gyarmati Gáborral megszűnt. Mindennemű jövőbeni megnyilvánulástól elhatárolódom. Közös gyermekünkről magam gondoskodom” – írta akkor Szulák Andrea a közösségi oldalán.

A 15 éves Rozina már igazi nagylány, akinek továbbra is nagyon jó a kapcsolata az édesanyjával – erről maga mesélt a Meglepetés magazinnak, ahol együtt szerepeltek a címlapon.

„Nagyon vagány, nem az a gáz típusú szülő, sosem éget le. Szinte mindent tud rólam, és ezzel még véletlenül sem él vissza. Megbízható, jó tanácsokat ad, de tud csöndben maradni is. Csak akkor szigorú, ha az tényleg indokolt. Olyankor belátó vagyok, és hallgatok rá, mert tudom, ha valamit nem enged, annak komoly oka van. Esténként nagyon szeretek vele beszélgetni. Ha bármi nyugtalanít vagy bánt, rögtön hozzá fordulok. Eléggé stresszelős típus vagyok, és ő józan érvekkel vagy a saját tapasztalataival mindig megnyugtat. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ő az édesanyám” – mondta Rozina.

Rátalált a szerelem

„Nem leszünk címlapon, de nem vagyok egyedül” – nyilatkozta Szulák Andrea Mága Jennifer műsorában. Az 58 éves színésznő egyértelművé tette, hogy a párját nem kívánja megmutatni a nagy nyilvánosságnak, de a rajongók már annak is örülnek, hogy kedvenc énekesnőjük nem magányos többé.

Szulák Andrea akkor és most

Szulák Andrea napjainkban (Fotó: Olajos Piroska/solwee)

Szulák Andrea nemrég arról beszélt, hogy 50 felett jött helyre az önbizalma, akkor fogadta el önmagát, mi több, a ráncait, de még a pluszkilóit is. „Ami igazán számít, hogy méltóságteljesen öregedjek meg, hogy igényes legyek, hogy adjak magamra, illetve, hogy harmóniát, egyensúlyt tartsak fenn az életem minden területén” – nyilatkozta a BEST magazinnak.

(Nyitókép: Olajos Piroska/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top