nlc.hu
TV-sztárok
VV Melina kiosztotta VV Pirost

ValóVilág11: „Jó embernek gondoltalak, de szerintem borzalmas vagy” – VV Melina kiosztotta VV Pirost

Dúlnak az indulatok a villában.

Több konfliktus középpontjában is áll VV  Piros a ValóVilág11-ben. Piros a beköltözésekor összebarátkozott VV Renivel, annak ellenére, hogy mindketten gyengéd érzelmeket táplálnak VV Barna iránt, és VV Melinával is. Utóbbival azonban a napokban nagyon csúnyán összekapott. 

VV Melina

VV Melina

A konfliktus forrása Piros szerint az, hogy Melina viselkedése megváltozott, amióta közel került Barnához. Piros durva szavakkal illette Melinát egy beszólása után, majd később úgy döntött bocsánatot kér, de az már nem volt elég. 

Sajnálom a mai napot. Három nap dühe és feszültsége volt bennem, és nagyon rossz emberen vezettem le. Rosszul esett az, ahogy beszóltál, és tényleg olyan emberen csattant, akin nem kellett volna, úgyhogy sajnálom – kezdte Piros Melinának, aki visszakérdezett, hogy pont rajta, miközben ő végig mellette állt, majd azzal folytatta, nem olyan ember Piros, mint amilyennek gondolta. – Én jó embernek gondoltalak, de már nem gondollak annak. Szerintem borzalmas vagy. Az, amiket mondtál, és amiket akarsz mutatni, az teljesen más.”

Melina szerint nem volt őszinte Piros bocsánatkérése, csak a többiek előtt akarta mosni kezeit, emellett azt is mondta, úgy érzi, kígyót melengetett a mellkasán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top