nlc.hu
TV-sztárok
Katus Attila 97 éves nagypapája

Katus Attila: „A 97 éves nagypapámnak jobb a memóriája, mint nekem”

Katus Attila rendkívül büszke nagypapájára.

Katus Attila méltán büszke a nagypapájára, aki hamarosan belép a 97. életévébe, a korához képest mégis remek formában van – írja a Bors.

„Semmilyen komolyabb egészségügyi problémája nincsen. Az életkorral egy kicsit lelassult a világa, de a szüleim nagyon sokat segítenek neki. Nagyon értelmes, mindenre emlékszik, irigylem is őt ezért. Szerintem jobb a memóriája most, mint nekem, ami talán ez annak is köszönhető, hogy nagyon sok keresztrejtvényt fejt. De nemcsak szellemileg, fizikailag is topon van, tévézés közben gyakran felpattan a szobakerékpárra és leszámolja, hogy mennyit teker. 500-at, 1000-et vagy 1500-at szokott” – mondta Katus Attila.

Katus Attila nagypapája

Fotó: Nagy Zoltán/solwee

„Hadifogságba esett és a szüleit is elveszítette, nagyon nehéz sorsa volt élete első 30 évében, de mindent túlélt és itt van. Épp tegnap beszéltem vele és elmondta, hogy minden este imádkozik. A hosszú élet titka talán a rendszerességben rejlik” – mondta a jövőre 50. születésnapját ünneplő Katus Attila nagypapájáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top