nlc.hu
TV-sztárok
A Viasat3 tavaszi műsorrendje

Folytatódik a Brigi és Brúnó, a Troll a konyhában pedig új évaddal érkezik

Kedvenc szerelmespárunk rengeteg nevetést ígér, a Troll a konyhában 2. évada pedig új kihívásokkal teszi próbára a celebeket.

Március 6-án 19 órától Oroszlán Szonja és Szabó Győző, 19:30-tól pedig igazi trollok gondoskodnak a felhőtlen hangulatról a VIASAT3 műsorán. A Herendi Gábor és Ipacs Gergely rendezésében készülő Brigi és Brúnó című sitcom új epizódjaiban ismét mindannyiunk számára ismerős témák kerülnek majd terítékre, természetesen egy jó adag humorral fűszerezve. A Troll a konyhában c. kulináris krimi új évada pedig nemcsak hosszabb epizódokkal, de más meglepetésekkel is várja a nézőket: megújul a nyomozás menete, és nő a tét is, hiszen péntekenként dupla nyereményért megy a verseny. Egy biztos, Wossala Rozina rendíthetetlen bátorsággal kóstolja most is az ételeket, Rákóczi Feri pedig mindent megtesz, hogy összekuszálja a szálakat.

Brigi és Brúnó – új kalandok, új részek

A magyar közönség 20 év után is hatalmas lelkesedéssel fogadta Brigi és Brúnó visszatérését tavaly ősszel, így csak természetes, hogy nem maradhatnak folytatás nélkül a rajongók.  Ahogy az előző részeknél, most is minden adásba három jelenet kerül, amelyekben Brigi és Brúnó szórakoztató módon járják körbe a mindennapi élet kisebb és nagyobb kihívásait, például a gyerekvállalás kérdését, a munkahelyi nehézségeket, a pénzügyi gondokat, a féltékenységet vagy éppen a nemek harcát.

„A visszatérés sikere szerintem részben a mindig aktuális párkapcsolati témáknak köszönhető. Igyekszünk körüljárni azokat a problémákat, ami sok párt érinthet, de ugyanakkor fel is oldjuk őket – azért szeretik ennyire Brigi és Brúnó történeteit, mert a karakterek megmutatják nekünk, hogy nem vagyunk egyedül a gondokkal, ahogy azt is, hogy mennyi mindenre lehet gyógyír a humor”  – mondta Oroszlán Szonja a folytatás kapcsán.

Oroszlan_Szonja_Szabo_Gyozo_Brigi_es_Bruno

Fotó: VIASAT3

Troll a konyhában 2. évad – szabotázs magas lángon

Magyarország közkedvelt kulináris krimije új évaddal tér vissza, amely a konyhai bűnözés rajongóinak nagy örömére ezúttal hat hétig és hosszabb – több mint egy órás – epizódokkal fut majd. Minden héten 6-6 celeb ragad fakanalat azzal az eltökélt céllal, hogy minél nagyobb összeget vigyen haza az 1 millió forintos heti csapatkasszából. A fordulatos műsorban a versenyzők nemcsak a főzőtudományukat villantják meg, de nyomozóként és trollként is helyt kell állniuk, hiszen minden nap lesz valaki, aki titkos küldetésre indul: a troll feladata, hogy szabotálja a döntőbíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket, méghozzá lebukás nélkül, a többiek megtévesztésével, vagy akár más gyanúba keverésével.

Ha Rozina a kóstolás után ehetetlennek minősíti az ételt, vagy úgy ítéli meg, hogy a tányér gazdái valamilyen más okból nem teljesítették a feladatot, a fogás értéke a troll kasszába vándorol, de a pénzt csak akkor kapja meg, ha a nap végéig titok marad a kiléte. Ha viszont a többieknek sikerül lebuktatnia, a díj közöttük oszlik el. A nyomozás azonban nem lesz olyan egyszerű, hiszen Feri mindent megtesz, hogy összekuszálja a szálakat, néhány játékos főzőtudása pedig olyan hiányos, hogy könnyen összetévesztik őket a trollal.

Az új évadban ráadásul fokozódik az izgalom: a versenyzők már az első főzés után elmondhatják, kire gyanakodnak, péntekenként duplázódik a csapatkassza, és számos vicces feladat vár majd a csapatra, hogy még nehezebb legyen a dolguk.

„Örülök, hogy Ferivel folytathatjuk a közös nyomozást, bár bevallom, a kóstoláshoz az előző évad trollkodásai után minden bátorságomat össze kell szedjem. Kíváncsian várom, mivel állnak elő most a játékosok, de nem titok, hogy Ferivel ellentétben én most is azért drukkolok, hogy távol tartsák a troll kezeit az ételektől. Az új évadban két gyanúsítás is lesz, talán ez megkönnyíti majd a trollvadászatot, a hosszabb epizódok pedig még több nyomozást és izgalmat jelentenek” – tette hozzá.

Wossala_Rozina_Rakoczi_Feri_Troll_a_konyhaban

Fotó: VIASAT3

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top