nlc.hu
TV-sztárok

Gelencsér Timi plasztikáztat

Gelencsér Timi a mellműtét mellett döntött, kés alá feküdt

Eljött az ideje az implantátumcserének.

Gelencsér Tímea dr. Krasznai Zsolt klinikájáról jelentkezett be, egy hosszú bejegyzésben pedig azt is elárulta, hogy milyen beavatkozáson esik át és miért tölt egy napot a kórházban.

Gelencsér Tímea

Fotó: Trenka Attila

„Mindig felvállaltam a véleményem a plasztikáról, mert azt gondolom, hogyha valaki megteheti, akkor miért ne élne a lehetőséggel, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ha valaki korrigálni szeretne magán valamit és ez magabiztosságot ad neki, akkor miért ne? Amikor abbahagytam a versenysportot (ami erősportnak számított és kb. olyan alakom volt mint a tornászoknak) akkor eldöntöttem, hogy szeretnék nőiesebb vonalakat. Akkor a mellműtét mellett döntöttem és egyáltalán nem bántam meg, viszont időközönként cserélni kell, aminek most jött el az ideje. Nem gondolkoztam sokat, egyértelműen Zsolthoz szerettem volna jönni. Szakmailag is és emberileg is nagyon tisztelem és 100 százalékosan rá merem bízni magam! Mától lesz egy kis kényszerpihi, de majd jelentkezem és dokumentálom a történéseket” – informálta rajongóit a közösségi oldalán Gelencsér Timi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top