nlc.hu
TV-sztárok

Gelencsér Timi a szépségversenyek árnyoldaláról

Gelencsér Timi lerántotta a leplet a szépségversenyek árnyoldalairól

Bár nehéz volt, visszanézve rengeteget profitált belőle.

Gelencsér Timi pár hét múlva ünnepli 30. születésnapját, de már most rengeteg sikert tudhat a háta mögött. 2016-ban ő lett Magyarország szépe, majd részt vehetett a Washingtonban megrendezett Miss World világversenyen, ahol a top 20 versenyző közé került, ami rajta kívül eddig csak néhány másik európai lánynak sikerült. A Miss World 2016 Talent fordulójában a 3. helyen végzett.

Azóta szerepelt a Dancing with the Stars-ban, amit meg is nyert, saját műsort kapott a Spíler TV-n, nem utolsó sorban pedig évről évre mentorként segíti a Miss Balaton szépségkirálynő-jelöltjeit. Tapasztalata van, tagadhatatlan, ezt pedig nem éppen egyszerű úton szerezte meg. 2016-ban bár rendkívüli teljesítmény volt önmagában az is, hogy Miss World világversenyen szerepelt, sokan nem tudják, mindezt egyedül kellett végig csinálnia. 

Gelencsér Timi

Fotó: TV2

Amint megnyered a versenyt, a fejedre kerül a korona, és akkor körülbelül ez a »hajrá!«. Tehát mi adtunk neked egy titulust, és te ezzel kezdjél valamit. (…) Mindent magamnak intéztem. Az estélyimet, a koktélruhámat, a nemzeti ruhámat, a nemzeti ajándékomat, a csajoknak az ajándékot, a cipőket és a hajcuccokat is. Ez brutális, nem is gondolnák az emberek – mesélte Lilunak a MAKEUP/DOWN legutóbbi adásában. Timi igyekezett átadni, mennyire megterhelő volt számára ez az időszak. – Volt olyan, hogy elmentem edzeni, lementem a mélygarázsba, hogy akkor onnan megyek tovább, és elaludtam. Két órát késtem onnan, ahova mennem kellett volna. Nagyon sokat sírtam akkoriban, mert bárkitől próbáltam segítséget kérni, nem biztos, hogy elértem őket vagy tudtak segíteni. Tényleg magamra voltam utalva. A maximalizmusomból kiindulva úgy akartam kimenni, hogy mindenem a lehető legtökéletesebb. Iszonyatos meló volt, viszont azért nem bánom, mert abban a három-négy hónapban olyan szinten megtanultam magamat menedzselni, meg elintézni, amit szeretnék, hogy az nekem egy nagyon jó alap volt a későbbiekhez. Volt olyan, hogy mentem nagy divattervezőkhöz, hogy adjanak kölcsönbe nekem egy ruhát a világversenyre. Nem tudtam mit cserébe adni, csak azt, hogy ott hordom, meg kint lesz a social media-oldalakon. Nagyon sokan elutasítottak. Volt, aki akkor nemet mondott, most meg szeretne velem dolgozni, ekkor meg már én mondtam nemet, mert én ezeket megjegyzem.

Timi hozzátette, végül támadt egy remek ötlete, amiből egy elképesztően kedves gesztus született egy számára teljesen idegen embertől. „Teljes elkeseredésemben úgy voltam vele, hogy varratok magamnak egyet. Az interneten láttam egy ruhát, ami nagyon tetszett egy libanoni tervezőnél. Ráírtam, hogy egyébként mennyibe kerül ez a ruha, hátha olyan áron van, amit még ki tudok fizetni. Egyébként a Magyarország Szépén kaptam pénznyereményt, amit teljes egészében a felkészülésre költöttem. A tervező visszaírta, hogy nagyon szívesen elmondja a ruha árát, de látta, hogy a Miss Worldre készülök, úgyhogy nagyon szívesen varr nekem egyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top