nlc.hu
TV-sztárok

Gelencsér Timi az áljótékonykodó celebekről

Gelencsér Timi kiosztotta a pénzért jótékonykodó celebeket

Kemény kritikát fogalmazott meg velük szemben, üzent is nekik.

Gelencsér Timit több más ismert emberrel együtt meghívták egy állatmenhelyre, de csak egyedül ő jelent meg. Kiderült, a többi meghívott csakis pénzért vállalta volna el a jótékonysági akción való részvételt – írja a Bors. A 29 éves exszépségkirálynő, műsorvezető Insta-Story-s videóban akadt ki a pénzért jótékonykodó celebekre.

Gelencsér Timi,

Gelencsér Timi nagyon mérges lett az eset miatt – Fotó: Sajtószoba

Tegnap elmentünk Mányra, az Eszkuláp állatvédő egyesülethez, ahol adományt adtunk át. (…) Mikor egyeztettük az időpontot, hogy mikor tudnék én is személyesen csatlakozni az adomány átadáshoz, akkor megkérdezték tőlem, hogy problémát okozna-e, ha más ismert ember, celeb, közéleti személyiség csatlakozna még hozzám. Mondtam, hogy dehogy. (…) Majd megérkeztünk Mányra és egyedül voltam! Én nem is kérdeztem rá, hogy ennek mi az oka, de elmesélték, hogy igazából azért vagyok egyedül, mert akik jöttek volna, csak pénzért vállalták volna el azt, hogy átadják az adomány. (…) Ez azért így elég erős! (…) Ez most szíven ütött!” – fakadt ki Gelencsér Timi.

Az exszépségkirálynő, műsorvezető keményen bírálta a kamujótékonykodó hírességeket: “Az ismert embereknek azt szeretném üzenni, hogy ha van egy jótékonysági megmozdulás, akkor igenis érezzék már kutyakötelességüknek, hogy elmennek egy ilyenre, mert az ismertség az ezzel is jár és ez tényleges segítség!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top