nlc.hu
TV-sztárok

ValóVilág: együtt aludt Barna és Melina

ValóVilág: együtt aludt Barna és Melina, a fiú elmondta, mi volt közöttük

Egyre közelebb kerül egymáshoz Barna és Melina.

VV Dani kiesése után teljesen megváltozott Melina és Barna kapcsolata: eleinte nagyon rossz volt a viszonyuk, ráadásul Dani is féltékeny volt a fiúra, így nem is sokat beszéltek a villalét alatt. Az utóbbi pár napban azonban közel kerültek egymáshoz, amit Dani nagyon rosszul visel

Az elmúlt napokban történtek olyan dolgok, amikkel most már ténylegesen túllépett egy olyan határt, ami nemcsak nálam, de nagyon sok embernél nem fér bele. Nekem is meg kell húznom egy vonalat, amin nem tudok én sem továbblépni, úgyhogy ez most meg is történt. Megtörtént. Olyan dolgok vannak, amiket nem tudok elfogadni tőle. Nem tudom azt mondani, hogy megvárnám, mert ez nálam nem fér bele egyáltalán” – mondta korábban a legutóbbi kieső.

Barna és Melina

Fotó: RTL / nlc-montázs

Eddig erre nem volt példa, de a minap együtt is aludt Barna és Melina, előbbi pedig elárulta, hogy mi történt közöttük az ágyban. „Ugye Melina mellett töltöttem az éjszakát, és meglepően jól sült el, mert azért átment kisujjfogásba, meg pici simibe ez az együtt alvás, ami számomra azért nagyon meglepő volt, hogy ilyenek beleférnek. Egy pirospontos éjszaka volt számomra” – részletezte Barna, majd hozzátette, sajnálja, hogy ezt Daninak végig kell néznie és természetesen nem akar túllépni egy határt. 

Nyilván nem lesz semmi, ez egyértelmű. Amikor meg úgy érzem, hogy meleg a helyzet, akkor fogom, dobbantok, aztán megyek a kékbe vissza egyedül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top