nlc.hu
TV-sztárok
Dopeman a húgáról, Fruzsiról

„Nekem ez nem áldozat” – Dopeman a mai napig ápolja halmozottan fogyatékkal élő húgát

Az egész család élete megváltozott Fruzsi születésekor.

Dopeman húga, Pityinger Fruzsina egy orvosi műhiba miatt a születésekor súlyos agysérülést szenvedett, ami miatt rendszeresen szorul kórházi kezelésre, ahogyan pár hete is szüksége volt gyomormosásra egy félrenyelés miatt. Dopeman 18, öccse, Péter pedig 14 éves volt, amikor húguk megszületett, nekik pedig gyorsan felkellett nőniük. 

Dopeman

Dopeman a Fókuszban

A minap a Fókusznak adott interjút a rapper, aki elmondta, húga és a hozzá hasonló emberek az univerzum csodái. Ők azok, akik nem sémák vagy normák szerint élnek, hanem ösztönösen érzik azokat, akik szeretik őket. A velük való törődés pedig összehoz mindenkit, akik körülöttük vannak. Ilyenkor nincs veszekedés, széthúzás vagy ellenségeskedés. Csak az őszinte szeretet.   

Ha kell, fölemelem, ha kell, kirakom, ha kell, minden nap megcsinálom. Ha egyszer kell egy héten, akkor egyszer teszem meg. Én csak fönntartom a lehetőséget, hogy kérnek valamit tőlem, akkor megcsinálom. Mert az én életemben igazi nehézséget nem hoz. Nekem ez nem áldozat. Ő a testvérem” – mondta Dopeman, testvére pedig azzal egészítette ki, hogy Fruzsina születésénél azonnal felkellett nőniük és úgy érzi, nála emiatt a tinédzserkor teljesen ki is maradt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top