TV-sztárok

Majka újra felfuttatta Dopeman karrierjét

Régóta tudni lehet, hogy Majka és Dopeman barátokból ellenségek lettek az utóbbi pár évben. Utóbbi most mégis köszönetet mond...

Dopeman és Majka sok évig barátok és szerzőtársak voltak, de egy ideje már elmérgesedett közöttük a viszony. Sokszor cikkeztek róluk, több videón is elmesélték a saját történetüket, de senki sem tudja, hogy mi történt igazán. Majka és Curtis szakításával kapcsolatban persze Dopeman is felszólalt, a videóját pedig rengetegen látták. A rapper szerint pont 10-szer annyian, mint az eddigieket, ezért köszönetet mond egykori barátjának.

Dopeman elárulta, szám szerint mennyien nézték meg a videót: 

Több mint 70 ezren kattintottak rá a Facebookon, és a YouTube-csatornámon is minimum ennyien látták. (…) Köszönöm, Majka

– mesélte büszkén a videóban a rapper, aki többek között azt is elmondta, hogy a fellépései is megsokszorozódtak, valamint kérte a követőit, hogy mostantól hívja mindenki Majka-szakértőnek.

Dopeman köszönetet mondott Majkának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top