nlc.hu
TV-sztárok

10 kilót fogyott Liptai Claudia

10 kilót fogyott Liptai Claudia: „Annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni”

Nagyon sokat dolgozott, ennek köszönhetően sikerült leadnia 10 kilót.

Elindult Liptai Claudia új műsora a Youtube-on, ami teljes egészében az ő ötlete. Korábban az nlc-nek elmondta, nagyon izgalmas volt a folyamat, amíg az ötletből megvalósították a talkshow-t, de örül, hogy végre ebbe is belekóstolt. A műsorvezetőnek annyi dolga volt az elmúlt időszakban, hogy néha még enni sem volt ideje, így 10 kilótól megszabadult.

„Fogytam majdnem tíz kilót, azt éreztem, hogy van miért, van célom, találtam örömöt. Májustól jön az önálló estem, az egy saját befektetés, minden része az enyém. Az a pont az i-re. Mindkét munka olyan, amitől nem is tudok mélyen aludni igazán, pörög egész éjszaka az agyam, hogyan csináljam a dolgokat. Előfordult, hogy annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni, ettől elkezdtem fogyni. Most pedig már tudatosan figyelek is erre! Sokkal több energiám van így, hiszen a fogyás nem csak a kilókról, az energiáról is szól. Nem vagyok enervált, tiszta az agyam, ami szükséges is. Kiderült, hogy kevesebb táplálékkal jobban működik! Ez egy minőségi változás az életemben, sokkal egészségesebben étkezem. Nincs trükk, csak odafigyelek. Mindenkinek ezt ajánlom, ne tömje magába az örömöt, szerezze meg máshogy. Én is így csinálom!” – részletezte a Story magazinnak Liptai Claudia.

További részletek a ma megjelent lapban:

Story-címlap

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top