nlc.hu
TV-sztárok

Gene Hackman 93 évesen

Rá sem ismerni a visszavonult, 93 éves Gene Hackmanre

Egészségügyi problémái miatt vonult vissza közel 20 éve Gene Hackman.

A francia kapcsolat, Nincs bocsánat, Superman, Magánbeszélgetés, Bonnie és Clyde, Lángoló Mississippi, A Poszeidon katasztrófa, Szóljatok a köpcösnek… Csak néhány emlékezetes cím egy páratlanul gazdag színészi karrierből, ami a tévés munkákat is beleszámolva több mint száz tételt számlál, amit Gene Hackman bő negyven év munkájával hozott össze. Karakterszínész volt, aki filmsztárrá nőtte ki magát. Utolsó filmje, a 2004-es Az elnök emberére talál után jelentett be nagy visszavonulást,az orvosa tanácsára hagyott fel a szakmájával, ugyanis komoly szívproblémákat diagnosztizáltak nála. 

Legutóbb a New York Post hozott le pár friss képet Hackmanről, amik egy új-mexikói gyorsétterem parkolójában, illetve egy benzinkúton készültek a színészről.

A színészlegenda jelenleg visszavonultan él második feleségével. Nemcsak a filmezéssel hagyott fel, de a médiában sem szerepel. Legutóbb 2021-ben, egy évtized után adott interjút, ebben egyebek mellett elmondta, nem szereti visszanézni a filmjeit – írja a 24.hu.

Gene Hachman a Lángoló Mississipiben

Gene Hachman a Lángoló Mississippiben (Fotó: AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top