nlc.hu
TV-sztárok

Németh Kristóf elmesélte, hogyan verték meg

Németh Kristófot durván megverték: „4 és fél centit elmozdult az orrcsontom”

A színésszel történtekből rendőrségi ügy lett.

Németh Kristófot mindig is vonzotta a pesti élet, főiskolásként például egy barátjával közösen béreltek albérletet a fővárosban. Németh elárulta, hogy a lakásban gyakran tartottak bulikat, mellyel nem nyerték el a lakók tetszését, sőt, egyszer az életvitelből rendőrségi ügy is lett.

Németh Kristóf

Németh Kristóf a Drága örökösök – A visszatérés című sorozatban Fotó: RTL

„A lényeg: egy nap a nemtetszését fejezte ki az egyik szomszédom, amikor indultunk bulizni, vagy csajokkal találkozni, és a cselédlépcsőn mentünk le ott, ahol laktunk. Utánam lépett és ezzel a felkiáltással, hogy “Többet nem fogsz te szerepelni a televízióban, te kis b*zi”, egy jobb csapottal szilánkosra zúzta az orrcsontomat, meg az arcomat. Ezerrel ömlött a vér, tört a csont, valahogy lementem a ház elé, rendőrséget hívtam, mentőt” – idézte fel az esetet naphire.hu-nak a Fórum Színház igazgatója. Később az elkövetőt a rendőrség előállította, Kristóf pedig a kórházba került. 

„Elmentem a saját fül-orr gégészemhez, aki először helyre rakta a 4 és fél centit elmozdult orrcsontomat, amit még újabb műtétek követtek. Azóta ez egyébként látszik is, meg érzem is. Néhány évvel később visszamentem a házba, még mindig ott volt a vérspricc a lépcsőfordulóban” – fűzte hozzá Németh Kristóf, akinek hamarosan újra gyermeke születik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top