nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt az X-Faktor énekese

Tragikus hirtelenséggel elhunyt az X-Faktor énekese

Két gyermeket hagyott hátra.

Szabó Milánt közel tíz éve ismerte meg az ország az X-Faktorban, ahol habár az élő show-ig nem jutott el, belopta magát a mentorok és a közönség szívébe is. 2013-ban kiderült, súlyos betegséggel küzd, ami a lelkiállapotára is hatással volt. Azóta azonban felépült, feleségül vette szerelmét és együtt nevelték két közös gyermeküket. 

Szabó Milán

Szabó Milán (Fotó: RTL)

A Blikk értesülései szerint azonban kedden reggel 34 éves korában elhunyt. A betegségéből már kigyógyult, a rendőrség pedig kizárta az idegenkezűséget, de nyomozás indult a rendkívüli haláleset pontos tisztázására. Lapunknak sikerült elérnie a megtört özvegyet, aki most egyedül maradt a kicsikkel.

„A betegeskedő édesanyjához indult el az otthonunkból azzal, hogy majd nemsokára visszatér, de nem jött haza többé. Mindennél jobban imádta a 2 és 3 éves gyerekeinket, akiknek borzasztóan hiányzik az édesapjuk. Feldolgozhatatlan Milán elvesztése. A kicsik úgy tudják, egy angyalka vitte fel a mennyországba – mondta a lapnak a megtört özvegy, Szabóné Sasvári Kinga. – A műsor után híres lett, sokat hívták énekelni Tokaj környékén, de még Szlovákiában is fellépett. Öt évig aktívan énekelt, aztán fizikai munkát kellett vállalnia, hogy elkezdhessük a közös életünket. Gyerekkorától kezdve imádott énekelni, dolgozott színházban is és az anyukája javaslatára jelentkezett anno a műsorba. Nem tudom, mihez kezdünk most, de az biztos, hogy nagyon nehéz lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top