nlc.hu
TV-sztárok

Béres Alexandra a gyermekkoráról

Béres Alexandra: „Nagy hasú kislány voltam, apuci állította össze a fogyókúrás étrendemet”

Csodás gyermekkort festett le a fitneszmodell.

A 47 éves Béres Alexandra már egészen kiskorában a sport felé orientálódott, 1994-ben, 18 évesen mondhatni véglegesen eldőlt a sorsa, amikor  elnyerte a fitnesz magyar bajnoki címet. 1999-ben ismét magyar bajnok lett és az európai bajnoki címet is elnyerte. Már akkor sok cég és termék reklámarcaként találkozhatunk vele a tévékben és számos magazinban.

Béres Alexandra

Fotó: Birton Szabolcs

A fitneszmodellnek szerencsére akadt támogatója, méghozzá édesapja, a sportsebészként dolgozó dr. Béres György, aki sosem erőltette lányára, hogy a nyomdokaiba lépjen. 

Hagyta, hogy kibontakozzam, és azt csináljam, amihez kedvet érzek. Eleinte a ritmikus sportgimnasztika vonzott, később a fitnesz. Nagy hasú kislány voltam, apuci állította össze a fogyókúrás étrendemet. Az ő segítségével értem el a kezdeti sportsikereimet. Mindig támogatott, erős erkölcsi értéket adó és szeretetteljes családi légkörben nőttem fel. A húgommal, Rékával nagyon szép gyerekkorunk volt. Sokat kirándultunk, kempingeztünk, nyaranta a Balatonon strandoltunk, mások kertjében állítottuk fel a sátrunkat, mert nekünk nem volt saját víkendházunk. A 80-as években ez teljesen természetes volt. Aktív, sportos életet éltünk” – mesélte a Meglepetés magazinnak Alexandra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top