nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Bea betegséggel küzd

Gáspár Beát infúzióra kellett kötni

Nem most alakult ki a betegsége.

Gáspár Bea az elmúlt években nagyon odafigyel a külső, belső jóllétére és szépségére is, ezért nemcsak egészségesen étkezik, hanem arra is nagy gondot fordít, milyen kozmetikai termékeket használ, sőt a plasztikát sem utasítja el. 

Gáspár Bea

Fotó: Birton Szabolcs

Van egy probléma viszont, amivel egészen kislány kora óta küzdött, a vashiány. Most azonban elhatározta, nem hajlandó tovább elviselni a mellékhatásokat. 

„Szerintem amióta élek, vashiányos vagyok! Tavaly szerettem volna vért adni, ezt egy nagyon fontos küldetésemnek érzem, de végül nem sikerült. A véradást megelőző orvosi vizsgálaton ugyanis kiderült, hogy nagyon alacsony a hemoglobinszintem. Már ekkor jelentkeztem egy négyalkalmas infúziókúrára, most viszont úgy éreztem, hogy kezdenek visszatérni a tünetek. Mik is ezek? Nos, állandóan fázom, akkor is didergek, ha kint negyven fok van. Emellett a végtagjaim is állandóan hidegek – magyarázta Bea a Ripostnak, akinek az éjszakáit is megnehezíti a vashiány. – Ezt úgy kell elképzelni, hogy hiába alszom el nagyon könnyen, mélyalvási fázisom gyakorlatilag nincs, vagy csak nagyon rövid ideig tart. Például ha elalszom este tízkor, éjjel egykor, kettőkor már kipattan a szemem és kukorékolok. Nem beszélve arról, hogy a hajam is hullik a vashiány miatt, szóval éreztem, hogy újra szükségem van erre a kúrára.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top