nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Bea és Győző albérletbe költöztek

Gáspár Bea: „Albérletben lakunk, a salgótarjáni házunk fűtése túl drága lett volna”

Ráadásul a munkába járást is könnyebben megoldja.

Gáspár Beának sok munkája van, de a teendői mellett is fordít időt a családjára. A legnagyobb támasza a lánya, Evelin, aki minden téren biztatja és ott van mellette. Az is kiderült, hogy jó ideje nem laknak a salgótarjáni házban, ugyanis a megnövekedett rezsiszámlák miatt nem érné meg kettejüknek befűteni az ingatlant.

Gáspár Bea

Fotó: Birton Szabolcs

„Ő a legnagyobb támaszom, sosem mulasztja el megjegyezni, hogy aggodalomra semmi okom. Tavaly november óta albérletben lakunk Győzővel. Nem véglegesen, de a salgótarjáni házunk téli fűtése túl drága lett volna, ráadásul a munka is a fővároshoz köt most minket, így ez tűnt a legjobb döntésnek. Most éppen a Hal a tortán adásait forgatjuk, hamarosan újabb harminc résszel jelentkezünk, így nagy könnyebbséget jelent számomra a napi közlekedésben, hogy a fővárosból indulok dolgozni. Egy sportpályára néz a nappalink, novemberben heti háromszor el is kezdtem kocogni, de karácsonykor leálltam, és azóta sem tudom rávenni magam a mozgásra. A családom – hogy ne mindig a lelkiismeret-furdalást okozza bennem – időnként viccesen ­megjegyzi, nem is baj, mert akkor végképp megállíthatatlan lennék. Komolyra fordítva a szót, sajnos ami nem alakul ki fiatalon, az később nehezen fog, ezért minden fiatalt biztatok, hogy ezt a lehetőséget ne hagyja ki. Ha valaha az életemben intenzíven sportoltam volna, bizonyos élethelyzeteken könnyebben átlendülhettem volna” – mesélte korábban a Story magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top