nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea életközepi válsága

Életközepi válsággal küzd Gáspár Bea: „Szerintem sok mindenről lecsúszom a korom miatt”

Fordulóponthoz érkezett Győzike feleségének az élete.

Gáspár Bea egyre többször érzi úgy, hogy a kora gátat szab a terveinek. „Jövőre 50 éves leszek, vajon mindent megtettem, amit szerettem volna?” – teszi fel egyre gyakrabban magának a kérdést a Hal a tortán háziasszonya. Hiába büszkélkedik két felnőtt, sikeres lánnyal, jól működő házassággal és karrierrel, manapság igencsak megküzd a korosodás gondolatával – írja a Story magazin.

Gáspár Bea

Gáspár Bea már forgatja a Hal a tortán új adásait – Fotó: Sajtószoba

„Szerintem sok mindenről lecsúszom a korom miatt. Nem nagy dolgokra gondolok, de úgy érzem, fiatalon vakmerőbbek vagyunk. (…) Például az autóvezetésben zavar, hogy az évek múlásával egyre inkább belassulok. És ha lépcsőzök, mindig az jut eszembe, ha most leesem, már bokám, gerincem töröm. (…) Ha nem őszülnék annyira, ami számomra egyértelműen az öregség jele, talán nem is jutna mindez az eszembe. De ha tükörbe nézek, nap mint nap látom az egyre szaporodó ráncaimat. Azért jó érzés, hogy vannak még terveim: például egy ötödik, interaktív szakácskönyv” – vallotta be Gáspár Bea.

Elmondása szerint a nagyobbik lánya, Evelin a támasza. Folyton dicséri az édesanyját és arra biztatja, kezdjen el sportolni, mert az jó hatással lenne rá. „Sosem mulasztja el megjegyezni, hogy aggodalomra semmi okom” – meséli Gáspár Bea.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story - válik kucsera és tápai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top