nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea fájdalmai

Nagy fájdalmak kínozzák Gáspár Beát: „A cipőfűzőmet sem tudom bekötni egyedül”

Az édesanyjától örökölt ízületi problémái miatt gyógymasszőrhöz kell járnia, de van, hogy az sem segít.

Gáspár Bea nagyon jó formában van, ezért pedig sokat is tesz: az utóbbi években egyre többször jár kozmetikai kezelésekre és masszázsra, sőt, még a plasztikai beavatkozás gondolatával is kacérkodik. Azt mondja, soha nem tett még annyit az egészsége és a szépsége érdekében, mint az elmúlt időszakban.

Gáspár Bea

Fotó: Olajos Piroska

„A lányaimat viszont  soha, semmiben nem szeretném túlszárnyalni. Rossz szülői példa, ha úgy néz ki egy édesanya, mintha a lányai testvére lenne. Én nem szeretnék ebbe a hibába esni. Annak viszont örülök, ha nemcsak őket, engem is megdicsérnek, legyen az férfi vagy női ismerős. És most, hogy itt a tavasz, még erősebb bennem az igény, hogy egy kicsit átalakuljak” – kezdte a Story magazinnak Gáspár Bea.

„Azt is elárulta a lapnak, hogy egy különleges kozmetikai kezelés által sokkal fiatalosabb az arca is. „Ha tükörbe nézek, és nem tetszik, amit látok, azonnal beíratok egy időpontot. Így havonta egyszer biztos, van, hogy többször is eltöltök néhány órát a kozmetikusomnál. Kicsit talán drágább mulatság, mint egy általános kozmetikai kezelés, de nekem megéri: ez az én összes luxusom. Vannak, akik azt hiszik, már plasztikáztattam, de nem igaz. Eddig megúsztam, ám sajnos a szemhéjam már annyira megereszkedett, hogy elkezdett a látásomban is korlátozni. Több szakember is megerősített abban, hogy ezt a beavatkozást” – részletezte a lapnak. Arról is beszámolt, hogy a teste nincs túl jó állapotban, amit az édesanyjától örökölt. 

„Sajnos édesanyámtól örököltem az ízületi betegséget, a mozgásszegény életmód eredménye pedig, hogy nincs elég izom a testemben, így a korral egyre gyorsabban és egyre jobban leépülök. Időnként már olyan fájdalmaim vannak, hogy éjszaka arra ébredek, meg sem tudok fordulni az ágyban. (…)Már a cipőfűzőmet sem tudom egyedül bekötni” – zárta szavait Gáspár Győző neje.

story 03.16

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top