nlc.hu
TV-sztárok

Schobert Norbi a terveiről

Schobert Norbi: „Lehet, hogy végem, de legalább élek”

Az 52 éves üzletember úgy véli, az életét köszönheti annak, hogy visszavonulásra kényszerítették.

Schobert Norbi a Frizbi legutóbbi adásában felvázolta, mit tervez a jövőben amellett, hogy a feleségének segít abban, hogy még sikeresebbé váljon. Mint a Blikk írja, a fitneszguru visszatér a tornához, de nem úgy, ahogy korábban.

Schobert Norbi

Visszatér a tornázáshoz Schobert Norbi – Forrás: Frizbi TV – videó / YouTube

Nyár után én is visszatérek a tornához, de nem úgy teszem majd, mint annak idején. Főként a saját korosztályomnak és az idősebbeknek szólnak majd a gyakorlataim” – árulta el a visszavonuló Schobert Norbi. “Az Update-ból nyugdíjba mentem, de mint Norbi, még van pár erős évem. (…) Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül” – hangsúlyozta.

Elmondása szerint talán az életét köszönheti annak, hogy visszavonulásra kényszerítették. “Ha még pár évet stresszelek és harcolok, szinte biztos, hogy az íróasztal mögött érne a vég egy újabb sztrók vagy szívroham képében. Szóval lehet, hogy végem, de legalább élek” – jelentette ki a Norbi Update vezetéséből kiszálló üzletember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top